Onze Onderneming

Het constant streven naar verbeteringen, innovatie en kwaliteit zijn de drijfveren bij CIMSoft Technology BV. Deze drijfveren dragen bij aan ons succes. Wij zijn gepassioneerde professionals die u met raad en daad bijstaan bij uw vraagstukken. Ons specialisme is CADCAM en de daarmee samenhangende processen.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het implementeren van geavanceerde CAD, CAM en CAE systemen. De producten die wij leveren zijn Designer, Edgecam, WorkNC en WorkXplore. Daarnaast werken wij samen met de wereldleiders op het gebied van CNC bewerkingsmachines en gereedschappen. Door deze samenwerkingen zijn wij in staat onze klanten van A tot Z te helpen bij hun productievraagstukken.

Door onze brede ervaring in ondersteuning van productieprocessen begrijpen wij de uitdagingen van een veranderende industrie waarin veel nieuwe technologie in een razend tempo beschikbaar komt. De mix van ervaring en innovatie geeft ons de juiste kijk op de toekomst.

Missie

Bedrijven slimmer laten werken, dat is de missie waar wij voor staan! Wij doen dit door bedrijven optimaal gebruik te laten maken van CADCAM en andere productie ondersteunende software oplossingen. Onze bedrijfsnaam CIMSoft Technology BV is een afkorting van Computer Integrated Manufacturing Software Technology, Dit is een hele mond vol, tegenwoordig spreekt men ook wel over Smart Industry en Industry 4.0. CIM is in het kort een concept waar een volledig productieproces digitaal wordt georganiseerd in een computersysteem. Wij bij CIMSoft Technology BV richten ons in de basis op verspanende bedrijven waarbij we met name de werkvoorbereiding en het productieproces automatiseren.


Ik heb ruim 20 jaar ervaring met het helpen van ondernemingen bij het oplossen van hun productievraagstukken. Vanuit de gedachte van Industry 4.0 zal CADCAM een steeds belangrijkere troef binnen de ‘maak’ industrie worden!

Jasper Verbunt, Directeur