WorkNC

WorkNC CAM-software is de beste automatische CNC-software voor het frezen van oppervlakte- of solids modellen in matrijs-, model- en gereedschapsmakerijen voor 2- tot 5-assige CADCAM-programmering.

WorkNC is de 'best-of-breed' complementaire CAM-software waarmee de meest betrouwbare en efficiënte gereedschapsbanen worden gegenereerd Dit resulteert in een ongeëvenaarde productiviteit en procesbetrouwbaarheid!

Worknc matrijs

WorkNC voor model-, matrijs- en gereedschapsmakers!

WorkNC is ontwikkeld met als doel het vereenvoudigen en versnellen van de programmering van zeer complexe onderdelen. Hierbij is niet alleen de snelheid van de programmering zelf van belang, maar ook de snelheid waarmee de gereedschapsbanen worden uitgerekend. Dit systeem rekent ongeëvenaard snel. Dit geldt voor zowel kleine als zeer grote onderdelen.  Zo kunt u snel dentaal implantaten programmeren maar ook zeer complexe en grote matrijsdelen of modellen.Innovatie


De innovatieve bewerkingsstrategieën en rekenkracht van WorkNC maken uw onderneming klaar voor de toekomst!

Maak het verschil met WorkNC. De rekenkracht gecombineerd met gebruiksgemak maken dit de ideale CAM oplossing voor complexe freesbewerkingen. Zo zijn er specifieke oplossingen voor complexe matrijzen of modellen waarbij de grootte van de modellen geen rol speelt. Daarnaast zijn er specifieke modulen voor onder andere dentaal toepassingen en robotprogrammering.