WorkXplore

WorkXplore is ontworpen voor gebruikers die niet noodzakelijk CAD-experts zijn om ze in staat te stellen elk type 2D- of 3D CAD-bestand te verkennen.

De geavanceerde en betaalbare 3D CAD viewer en analyse software waarmee u snel en efficiënt toegeleverde CAD bestanden kunt analyseren op maakbaarheid met volledige ondersteuning voor MBD en PMI.

WorkXplore kleur analyse

Visualisatie, analyse en samenwerking

WorkXplore is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die CAD data willen bekijken en analyseren. Met de software kunnen afdelingen en zelfs bedrijven eenvoudig samenwerken. CAD data uit ieder CAD systeem kan worden bekeken en worden geanalyseerd. Hierbij is het mogelijk om data weer te geven in ballonnen en kunnen dwarsdoorsnedes en annotaties of maten worden weergegeven. Het systeem is voor vele afdelingen binnen een bedrijf toepasbaar. Denk hierbij aan de verkoop, inkoop, werkvoorbereiding, engineering maar ook in de werkplaats.Innovatie


Het innovatieve WorkXplore laat afdelingen en zelfs bedrijven in 3D communiceren over samenstellingen en onderdelen.

Breng uw onderneming naar het volgende level en zet WorkXplore in om verschillende afdelingen met elkaar te laten communiceren op 3D niveau. De innovatieve mogelijkheden van dit systeem maken het zelfs mogelijk om verschillende bedrijven te laten samenwerken en communiceren op basis van 3D data.